Ramon Tremosa visita les capitals financeres mundials: Washington i Nova York

21/07/2017
L’eurodiputat del Partit Demòcrata té reunions a la Reserva Federal i amb les principals Agències de Supervisió Financera

Ramon Tremosa ha participat al viatge de la Comissió d’Economia del Parlament Europeu als Estats Units, on ha pogut visitar i entrevistar-se amb el vice-president de la Reserva Federal, Stanley Fischer, i alts representants de les principals Agències de Supervisió Financera.

 

Els eurodiputats han pogut intercanviar experiències i opinions amb els responsables del Departament del Tresor; amb Timothy Adams, president i CEO de l’Institut Internacional de Finances; amb Martin Gruenberg, president de la Corporació del Dipòsit Federal d’Assegurances; amb Gary Cohn, president del Consell d’Assessors Econòmics i amb J. Christopher Giancarlo, president de la Comissió de Canvi i Seguretat.

 

També van mantenir reunions al Congrés americà amb els senadors: Mike CRAPO (R, Idaho), Sherrod BROWN (D, Ohio), Orrin HATCH (R, Utah), Ron WYDEN (D, Oregon), Kevin BRADY, (R, Texas), Richard NEAL, (D, Massachusetts), Jeb HENSARLING (R, Texas), Maxine WATERS (D, California).

 

Els eurodiputats també van assistir a una de les jornades a la Borsa de Nova York i veure com funciona el servei de Finances de l’Estat de Nova York.

 

Podeu seguir el fil de twits aquí:

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="und" dir="ltr">Fantàstica reunió amb Stanley Fischer, Vice-President de la Reserva Federal: em dóna molts records per a Andreu Mas-Collell !! <a href="https://t.co/DTMNa73iJf">pic.twitter.com/DTMNa73iJf</a></p>&mdash; Ramon Tremosa (@ramontremosa) <a href="https://twitter.com/ramontremosa/status/887033136118460416">17 de juliol de 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>