Ramon Tremosa clou la 146a Fira de Sant Josep, a Mollerussa

19/03/2018
Tremosa ha destacat la força de l’economia catalana, que “està creixent per sobre de l’economia espanyola i de la mitjana europea"

L’eurodiputat Ramon Tremosa ha clos la 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa acompanyat de l'alcalde Marc Solsona. En el seu discurs, Tremosa ha destacat la força de l’economia catalana, que “està creixent per sobre de l’economia espanyola i de la mitjana europea, amb molt de dinamisme”.

L’eurodiputat també ha fet una al·lusió a l’actualitat política, recordant "els líders que tenim a la presó i a l’exili”, i ha destacat que “la manca de govern no és responsabilitat de la part catalana, que fa el que pot en unes condicions totalment anòmales”. Malgrat tot això, Tremosa ha finalitzat la seva intervenció assegurant que aquest context polític “no perjudica l’economia catalana com alguns voldrien”.

La Fira ha tancat aquesta tarda amb un registre de 170.000 visitants durant els quatre dies, i segons l'enquesta que han fet els organitzadors, el 78% dels visitants tenen previst tornar l'any que vé.

 

Recull de premsa:

Vilaweb https://mollerussa.vilaweb.cat/noticies/bones-impressions-en-la-cloenda-...

Lleida Diari https://catalunyadiari.com/lleidadiari/comarques/146a-fira-sant-josep-mo...

El Segre https://www.segre.com/noticies/comarques/2018/03/20/sant_josep_tanca_amb...

Diari ARA https://www.ara.cat/terresdelleida/Fira-Sant-Josep-tercera-afluencia_0_1...